Rådgiver

Etter å ha vært profesjonell fotballspiller i 25 år og som tjente sine første kroner som 17 åring tilbake i 1993,har jeg opplevd mye i forhold til profflivet. Det være seg det å bli kontaktet av agenter,klubber og rådgivere i tidlig alder,manglende oppfølging ved opphold i utlandet når skader meldte seg,tilstedeværelse når ting ikke gikk på skinner osv. osv.

Tidene har forandret seg,og det å begynne og tjene penger på fotballen tidligere i disse dager er ikke unormalt. Nå kan også de aller fleste jobbe som agenter,spilleformidlere og hva ellers de måtte kalle seg, for å tjene en slant på å unge,talentfulle spillere.

Jeg har gjort meg mange tanker etter endt karriere og tenkt over hva jeg skulle ønske kunne ha vært annerledes da jeg vokste opp og ønsket å satse 100% på fotballen.

Og det er dette jeg ønsker å bidra med når unge,håpefulle fotballspillere har ønsker om å ta steget til noe større. Jeg har veldig gode kontakter utenlands hva gjelder klubber i skandinavia og lenger sør etter en lang karriere. Det å få muligheten til å dra til utlandet og trene med en annen klubb er kjempespennede og lærerikt, og her er mulighetene mange om man har et spesielt potensiale.

Jeg ønsker å kunne bruke min kompetanse og erfaring fra egen karriere til å hjelpe andre som har ambisjoner om en gang kanskje kunne leve av fotballen. Med gode og tidlige råd i ung alder tror jeg forståelsen av hva som må til for å lykkes hjelpe mange på veien. Det er lett å bli “blendet” av alt på feks sosiale medier,og det å ha noen ved sin side som vet hva det dreier seg om tror jeg er veldig viktig.

Kanskje du er en som ønsker dette?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *