Rådgiver

Etter å ha vært profesjonell fotballspiller i 25 år og tjente mine første kroner som 17 åring tilbake i 1993,har jeg opplevd mye i forhold til profflivet. Det være seg det å bli kontaktet av agenter, klubber og rådgivere i tidlig alder, manglende oppfølging ved opphold i utlandet når skader meldte seg, tilstedeværelse når ting ikke gikk på skinner osv. osv.

Tidene har forandret seg og det å begynne og tjene penger på fotballen tidligere i disse dager er ikke unormalt. Nå kan også de aller fleste jobbe som agenter, spilleformidlere og hva ellers de måtte kalle seg, for å tjene en slant på å unge, talentfulle spillere.

Jeg har gjort meg mange tanker etter endt karriere og tenkt over hva jeg skulle ønske kunne ha vært annerledes da jeg var ung og håpefull.

Og det er dette jeg ønsker å bidra med når unge talenter ønsker å ta steget til noe større. Jeg har veldig gode kontakter utenlands hva gjelder klubber i skandinavia og lenger sør etter en lang karriere. Det å få muligheten til å dra til utlandet og trene med en annen klubb er kjempespennede og lærerikt. Mulighetene er mange om man har et potensiale utenom det vanlige.

Jeg ønsker å kunne bruke min kompetanse og erfaring fra egen karriere til å hjelpe andre som har ambisjoner om en gang kanskje kunne leve av fotballen. Med gode og tidlige råd i ung alder tror jeg forståelsen av hva som må til for å lykkes kan hjelpe mange på veien. Det er lett å bli “blendet” av ting på sosiale medier,og det å ha noen ved sin side som vet hva det dreier seg om tror jeg er veldig viktig.

Kanskje du er en som ønsker dette?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *